Visning och nyöppning av Felens morfologi 

Publicerad: 11 mars, 2021
Visning och nyöppning av Felens morfologi 


I höstas öppnade utställningen Felens morfologi av Malin Franzén hos oss. På grund av lokala restriktioner fick den dock stängas efter endast ett par veckor. Nu kan du ta del av en inspelad konstnärsvisning av utställningen i samtal med curatorn Caroline Malmström.

Sedan den stängde har Malin Franzén konstnärligt undersökt hur utställningens egen morfologi gestaltas genom olika digitala representationsprocesser. I överföringen mellan verktyg som fotogrammetri, 3D-print och VR-modellering samlar konstverken på sig nya rester och digitala skräp, varigenom deras egna inneboende kvaliteter och logik, deras form och relationer undersöks.

Mellan 17 april-23 maj går det att besöka utställningen i dess nya version.