Squid Squad: Gör ett plakat! Workshop inför Global Climate Strike for Future

Publicerad: 16 maj, 2019
Squid Squad: Gör ett plakat! Workshop inför Global Climate Strike for Future

Gör ett plakat! Workshop 22 maj kl 15.00-19.00 (drop-in)  inför Global Climate Strike for Future

Konstnären Ruben Wätte kommer till Art Lab Gnesta för att hjälpa oss att göra plakat och fanor inför den globala klimatstrejken den 24 maj!

“Plakatet, fanan, banderollen, flygbladet och affischen är viktiga verktyg för att skapa ny förståelse och förändring. Vem som helst kan gå samman med likasinnade och organisera sig för att göra skillnad och konsten är ett fantastiskt bra fält som (egentligen) står öppet för vem som helst att använda som sin utgångspunkt” hälsar Ruben.

Vi har allt material du behöver, och som vanligt bjuder vi på fika!

Välkommen!


Workshopen är en del av Squid Squad

Squid Squad är för dig mellan 13-25 år i (och runtom) Gnesta som vill engagera dig i frågor om klimat och miljö på olika sätt. Vi träffas för att lära oss mer om allt från konst och komposter till opinionsbildning och civilkurage. Tillsammans utforskar vi praktiska, filosofiska, psykologiska och konstnärliga frågeställningar och arbetsmetoder kopplat till människans förhållande till resten av naturen.

Vi jobbar med konstnärer och andra experter, opinionsbildare och aktivister. Arbetet baseras på deltagarnas intressen och kan till exempel bli konstprojekt, gemensamma manifestationer eller kommunala medborgarförslag.

Tillsammans är vi en kraft för att gräva där vi står, men vi ger ett mycket större eko.

Läs mer om projektet