Människor och bin – studiecirkelträff 10 oktoberPublicerad: 5 oktober, 2015
Människor och bin – studiecirkelträff 10 oktoberFoto: Erik Sjödin

Studiecirkeln Människor och bin aktiveras med ytterligare en studiecirkelträff. Denna gång träffas vi den 10:e oktober kl 14:30 i anslutning till utställningen Den politiska biodlarens bibliotek.

Texten vi kommer att läsa och samtala kring är Disappearing Bees av Sumugan Sivanesan & Tessa Zettel. Texten är publicerad i anslutning till Plan Bienen, ett projekt som har pågått nu under sommaren i Berlin. Vi kommer som vanligt att tillsammans summera textens innehåll samt försöka svara på frågor och bolla tankar som uppkommit under läsningen. Det är bra att ha läst texten innan vi ses men det är inte nödvändigt för att delta.

Vi ses alltså hos Art Lab Gnesta lördagen den 10:e oktober kl 14:30. Vid frågor kontakta konstnären Erik Sjödin, mail[a)eriksjodin.net

Människor och bin är ett projekt av Erik Sjödin bestående av en studiecirkel hos Under tallarna i Järna och en utställning hos Art Lab Gnesta. Utställningen är öppen kl 12-16 på lördagar och söndagar 19:e september till 25:e oktober. Människor och bin är en del av Utlöparna, ett samarbete mellan Konstfrämjandet, Under tallarna och Art Lab Gnesta.

Varmt välkomna!