Art Lab Gnesta önskar glad sommar

Publicerad: 3 juli, 2024
Art Lab Gnesta önskar glad sommar

Bild från Ida-Johanna Lundqvists ateljé

Art Lab Gnesta önskar glad sommar efter en intensiv vår då flera nya stora konstproduktioner växt fram hos oss, och spritt sig runt om i länet och i landet. Utställningen Parforce av Mariana Silva Varela med ljudverk av Alexandra Nilsson och guldbroderier av åk 7-elever från Gnesta Waldorfskola går att se på Nynäs slott fram till den 18 augusti, onsdag-söndag kl 11-16.

Nu tar vi sommarlov, men vi ser fram emot att kunna ta emot er alla efter sommaren igen. Lördagen 7 september öppnar höstens första utställning, en nyproducerad separatutställning med konstnären Ida-Johanna Lundqvist. Under hösten slår Konstverkstan upp dörrarna för ännu fler barn och lite senare in i den mörkare årstiden ser vi fram emot att installera flera nya permanenta konstverk i huset.

Fortfarande finns det så mycket vi vill dela med oss av och massor av konst som väntar på att bli till, just här. Välkomna tillbaka i höst!