Fira Eid med Art Lab Gnesta

Publicerad: 10 september, 2016
Fira Eid med Art Lab Gnesta

Onsdag 14/9 kl 15-18

Art Lab Gnestas gäster från Syrien, curatorn Abir Boukhari och konstnären Muhammad Ali, bjuder in till firande av den muslimska högtiden Eid Al-Adha. Alla länder i arabvärlden och Asien firar Eid Al-Adha, och även om du inte är religiös är du inbjuden att delta i firandet.

Kom förbi på en syrisk fika, dela glädjen och se videoverket Damascus av Michael Windle.


Damaskus – Michael Windle (UK) i samarbete med konstnärerna Bassel Tabakh, Erfan Khalifa, Fadi Al Hamwi, Iman Hasbani, Manar Wakim, Muhammad Ali, Nisrine Boukhari, Razan Mohsen, Rouba Khwais, Salam Al Hassan.
Producerat med stöd av AllArtNow, Damaskus, Syrien 2010.

Efter en diskussion med Michael när han besökte AllArtNow sommaren 2010, formades en liten grupp av konstnärer för att utforska staden med målet att göra ett videoporträtt som presenterar Damaskus under en alldeles unik tidpunkt.