Ungdomsledarpris till Art Lab Gnestas GKU-ledare

Publicerad: 23 december, 2014
Ungdomsledarpris till Art Lab Gnestas GKU-ledare

Art Lab Gnestas Signe Johannessen och Erik Rören har tilldelats Gnesta kommuns ungdomsledarpris för sitt arbete med Gnesta konstnärliga ungdomsråd. Nu ser vi fram emot ytterligare ett år med projektet som samlar unga i Gnesta.

I slutet av december reser några av oss till ANET, Andamanerna i Indien för att sätta igång arbetet med Swamp Storytelling och ta emot utbytets första konstnär Mikael Lindahl.

Vi jobbar också vidare med nästa års program som bl a presenterar Giorgi Rodionov från Tblisi, ett seminarium med konstnären Frida Klingberg utifrån hennes projekt Bastu för arbetslösa som genomfördes hos oss tidigare i år samt nätverket för självorganiserade konstverksamheter och en mängd andra samarbeten. I vinter är Gnesta målarvägg öppen som vanligt, se vår hemsida för mer information.

Tack till alla er som besökt oss och som vi samarbetat med under året. God jul och gott nytt år – vi ses igen 2015!

Foto: Gnesta konstnärliga ungdomsråd tillsammans med Emanuel Hallklint och Johan Lidman.