Molnskådarkurs

Publicerad: 18 oktober, 2019
Molnskådarkurs

Torsdag 31/10 kl 14-16
Ålder ca 10-25 år

Välkommen på en kurs i molnstudier och akvarellmåleri med författaren och illustratören Linnéa Krylén!

Under en molnpromenad tittar vi på vilka moln som finns på himlen, vad de heter och pratar om hur de påverkar vädret. Sedan går vi in och målar akvarell under ledning av Linnéa som delar med sig av sina bästa trix. Hon berättar också mer om sin moln-research och arbetet med boken Handbok för molnskådare – en faktabok om vad som rör sig på himlen.

Det är gratis att vara med! Som vanligt bjuder vi på fika! Workshopen är en del av Squid Squad, en projekt för unga  i (och runtom) Gnesta som vill engagera sig i frågor om klimat och miljö på olika sätt.

För frågor, kontakta: caroline.malmstrom@artlabgnesta.se