Momentum Gnesta – en manifestation för medmänsklighet

Publicerad: 30 november, 2015
Momentum Gnesta – en manifestation för medmänsklighet

Välkommen att delta i en manifestation för medmänsklighet i förjulsmörkret!

Föreningen Art Lab Gnesta och Lokstallet Gnesta AB bjuder in alla medmänniskor till en symbolisk kraftsamling. Vi vill samla er i Gnesta som står upp för mångfald, alla människors rätt till ett liv i fred och frihet och var människas rätt till sin egen åsikt. I tider av polarisering är denna manifestation en samlande hyllning till FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter. Vi som möter upp stödjer denna förklaring och vandrar 500 meter tillsammans för en inkluderande ort!

Vi samlas utanför Lokstallet där Kören Karins Änglar stämmer upp. Därefter går vi tillsammans med tända facklor längs strandpromenaden, förbi vårt vackra Gnesta och upp till Bryggeriholmen. Längs med vägen bjuds på kulturella överraskningar. Utanför Art Lab Gnesta avslutar vi manifestationen med glögg och tal.

Följ med!

15 december 2015 kl. 16:30 – 17:30
Evenemanget på Facebook


Denna manifestation är religiöst och partipolitiskt obunden. Bakom manifestationen står:

Lokstallet Gnesta AB
Art Lab Gnesta
Gnesta Handel
Gnesta Solidariet
Långsjo:teater
Konst i Gryt
OK Klemmingen
Kören Karins Änglar
Smedsta GF
Musik & kulturföreningen Ateljé 42
Lions Club Gnesta
Stjärnhovs IK
Gnesta/Trosa Gode Man- och Förvaltareförening
Föreningen Teater i Gnesta