Ändringar i vårens program hos Art Lab Gnesta

Publicerad: 19 mars, 2020
Ändringar i vårens program hos Art Lab Gnesta

Foto: detalj ur utställningen Felens morfologi - Malin Franzén

Pga den pågående pandemin och Folkhälsomyndighetens råd har Art Lab Gnesta valt att planera om vårens program. Vi vill ge besökare, konstnärer och andra samarbetspartner de bästa förutsättningarna, vilket är svårt i en tid av osäkerhet. Vårt arbete fortsätter med oförtruten kraft, men kommer att se lite annorlunda ut under våren.

  • Performancet From a throat of flesh av Moa Franzén, Tove Salmgren och Kajsa Wadhia spelas istället preliminärt i augusti.
  • Utställningarna Felens morfologi av Malin Franzén och Hydrotop med verk av tio studenter från Kungl. Konsthögskolan öppnar preliminärt i september.
  • Samarbetet med Gnestas unga, som i projektet Squid Squad, fortsätter men i något förändrad form. Läs mer om hur Squid Squad arbetar på vårt instagramkonto, @gnestasquidsquad

Istället för att ses på Art Lab Gnesta, kommer vi att nyproducera material att dela med oss av på vår hemsida samt facebook– och instagramkonto.

Förändringarna i programmet görs utifrån en medvetenhet om konstnärers ofta ekonomiskt utsatta situation som vi försöker vara med att ta ansvar för. Tack också till alla förstående samarbetspartner och projektfinansiärer.

Ta hand om varandra och glöm inte att tvätta händerna, så ses vi snart igen!