Workshop: skriv fantastik med Helena Dahlgren

Publicerad: 24 januari, 2020
Workshop: skriv fantastik med Helena Dahlgren

Helena Dahlgren

12 februari kl 16-19 på Art Lab Gnesta

Författaren Helena Dahlgren berättar mer om sina egna böcker och hjälper oss att skriva utifrån våra tankar om jordens och mänsklighetens framtid. Helenas egna älsklingsgenre är fantastik, enligt Wikipedia ”en paraplybeteckning på framställningar med paranormala, övernaturliga, verklighetsifrågasättande, undersökande, framtidsteknologiska, mytiska eller sagolika inslag.”

Helena Dahlgren är författare och översättare, och skriver böcker och noveller för både unga och vuxna. Hon är mest känd för sina populära böcker om Ödesryttarna, baserade på onlinespelet Star Stable. Hennes senaste böcker för unga heter Ödesryttarna: Fyra berättelser från Jorvik och Flickan i den rosa skogen.

Alla mellan ca 13-25 år är välkomna, även du som inte tidigare deltagit i Squid Squad. Det är gratis att vara med och vi bjuder på fika!

Anmäl dig till caroline.malmstrom@artlabgnesta.se eller 073 582 63 91 senast 10 februari om du vill komma!