Anuja Ghosalkar presenterar sitt arbete

Publicerad: 22 september, 2015
Anuja Ghosalkar presenterar sitt arbete

Grafisk design: Emanuel Hallklint

Gästande konstnär Anuja Ghosalkar arbetar med teater, film och manusförfattande. Hon presenterar nu sin process, sin forskning och utdrag ur sitt nyskrivna manus som hon har arbetat med under sin vistelse hos oss på Art Lab Gnesta.

Välkommen på presentationen 27 sept klockan 16.00 på Art Lab Gnesta. Maila info@artlabgnesta.se om du vill delta.

”Lady Anandi är en historia gjord av min gammelfarfar Madhavrao Tipnis som spelade kvinnoroller på olika regionala teaterscener i Indien på slutet av 1800-talet. Jag försökte återfinna honom i historieböcker och familjealbum men han var frånvarande. En glömd figur, hans närvaro förföljer mig varje gång jag kliver upp på scenen. Lady Anandi är en märklig och absurd historisk undersökning i hur man agerar som kvinna i en mansdominerad värld”