Kom på workshop under sportlovet

Publicerad: 17 februari, 2017
Kom på workshop under sportlovet

Teckna Gnestas nya superhjältar

Teckna Gnestas nya superhjältar med Art Lab Gnesta 3 mars 12.00-15.00. Hur ser din superhjälte ut? Och vilken funktion har superhjälten i framtidens Gnesta? Workshopen är gratis och passar för 8-10 åringar men vuxna barn är också välkomna. Inga förkunskaper krävs och Art Lab Gnesta tillhandahåller material och bjuder på fika.

Föranmälan sker senast 28 februari till info@artlabgnesta.se

Kom och gör en film!

Alla har något att berätta och rörlig bild är ett fantastiskt sätt att göra det på. Barn, ungdomar och vuxna, alla är välkomna! Alla kan göra en egen film eller gör en tillsammans i grupp. Välj en av våra tre filmworkshops under sportlovet. Vi avslutar varje worshop med att titta på varandras filmer.

Barn under 9 år i vuxens sällskap.

Vi har även två andra kurser under våren: